Pages

Hai guy... welcome welcome.. Thx alot sbb follow blog ni ye.. x pun BW kat blog ni k, komen k, petik2 ayat skit k.. hehehe.. tanpa kowunk, apa la nak jadi kat blog aku ni.. terharunye sob sob sob... one more, THX A LOT GUYZ, jangan lupa kalo dah blogwalking blog ni, tinggal2 la jejak kat bawah skali blog ni ye.. and one more, for guyz yg bawu2 je jejak kaki or tersilap masuk k, follow2 la.. ala, tak rugi pun... habis malas pun,klik aje.. hehehe :)
sy akan blogwalking ke blog anda secepat mungkin.. Support Us "the MaLaYsian Blogger"

Rakan2ku yg bek2 hati n pemurah 2 sila klik pada ads dibawah atau diatas atau dimana2 shj dlm blog ini ye... Terimas

Jan 27, 2011

Persekitaran Gunung di China seakan mirip movie AVATAR






Photobucket


Photobucket

Photobucket

Photobucket


Photobucket

Photobucket


tengah-tengah syok melayan jiwang tengok suasana yg permai ni

tiba-tiba.... (sila tekan bawah)














tiba-tiba.... (tekanla bawah ag)














enjin pencarian : google : avatar biru katak puru the movie

muka ni mcm familiar je ek... Oh tidak... spoill  mood aku nak melayan keindahan alam ni...



29 comments:

  1. cantiknye..bila la nak sampai cina jugak ni

    ReplyDelete
  2. subhanallah...

    cantekk sungguh...

    peace(^^)//

    ReplyDelete
  3. aah la..
    perigi jiwa ada x? hehe

    ReplyDelete
  4. subhanallah... hebatnya ciptaan Allah..

    ntah2 diorang wat shooting kat sini kot

    ReplyDelete
  5. wah, amek gambar kat sini best ni..

    ReplyDelete
  6. wow..mmg cntik..subhanallah..
    tp pic yg last tu..haha..knp mr kacang?kah3..

    ReplyDelete
  7. SubhanAllah .
    keindahan yang x TERucap

    ReplyDelete
  8. Keindahan ciptaan tuhan...agak2 ade tak org nak climbing macam tu punye bukit/gunung?

    ReplyDelete
  9. cantik tmpt2 ni..kang best klu ade kt malaysia

    ReplyDelete
  10. adoi..
    kenapa pakcik bean tu ada jg..
    huhu..

    ReplyDelete
  11. betulla..mcm clm cite avatar..dorg dpt inspirasi kat sini kot..hehehe

    ReplyDelete
  12. yeke sama ? saya belum tengok cite avatar lagi so taktau . huhu . tapi cantik ah scenery tu . ghase nak pegi melayang-layang ke situ je .

    ReplyDelete
  13. uwaaaaaa...
    lum tgk Avatar lagi lah.. :(

    ReplyDelete
  14. indahnya, kalaula dpt tgk live :)

    ReplyDelete
  15. nampak sama...tapi saya tidak senang hati dengan gambar terakhir tu sebab ianya macam perli pejuang Islam di Palestin...ini cuma pendapat saya...

    ReplyDelete
  16. bro, ada isu tersirat di gambar yang terakhir. cuba fikir-fikirkan

    Latest Entry: Brad Pitt dan Johnny Depp Gaduh Besar ?

    ReplyDelete
  17. terimas kasih kepada blogger yg prihatin.. KaptenKentang x prasan gambar terakhir tu.. maaf ya.. so gmbr yg terakhir telah didelete...

    ReplyDelete
  18. indah dan permai...saujana mata memandang....tp tetiba....erkk........mcm biasa ku lihat wajah itu tp dimana yaa??

    ReplyDelete
  19. memang potong mood sungguh tngk gambar yg bwh skali...apa2 pun memang cantek lah gambo2 yg dipamerkan...

    ReplyDelete
  20. hahha..macam penrnah ku nmpk wajah dibwh tuu..tapi dimana ya?? :-p

    KENALI CIRI PENGIKUT DAJJAL, ADAKAH KITA???

    ReplyDelete

Ruangan memekik

http://www.meebo.com/rooms