Pages

Hai guy... welcome welcome.. Thx alot sbb follow blog ni ye.. x pun BW kat blog ni k, komen k, petik2 ayat skit k.. hehehe.. tanpa kowunk, apa la nak jadi kat blog aku ni.. terharunye sob sob sob... one more, THX A LOT GUYZ, jangan lupa kalo dah blogwalking blog ni, tinggal2 la jejak kat bawah skali blog ni ye.. and one more, for guyz yg bawu2 je jejak kaki or tersilap masuk k, follow2 la.. ala, tak rugi pun... habis malas pun,klik aje.. hehehe :)
sy akan blogwalking ke blog anda secepat mungkin.. Support Us "the MaLaYsian Blogger"

Rakan2ku yg bek2 hati n pemurah 2 sila klik pada ads dibawah atau diatas atau dimana2 shj dlm blog ini ye... Terimas

Jan 15, 2011

Hand Art Painting yang mengagumkan.. Jum layan tengok. Menarik!!!













link ; google search : hand art article..

37 comments:

  1. kreatif nye diorang ni .
    memang nampak real jee ..

    ReplyDelete
  2. kreatif sangat !
    ada seni. nampak macam real..
    tapi bila sampai masanya, pasti akan dibasuh. hehe
    sayang rasanya

    ReplyDelete
  3. wah kreatifnye..caer x penah tau pon..huhu..nice info..caer suke

    ReplyDelete
  4. cantik giler...
    pandainye dorang ni..

    ReplyDelete
  5. subhanallah.. nice.. mcm betul kan?

    ReplyDelete
  6. mata yg diawunk lukis 2 macam real kan...

    ReplyDelete
  7. tuh tangan aku klu korang nak taw..aku saja xnak tayang muka...akhaz...

    ReplyDelete
  8. pergh!! bukan senang nak lukis tuuuu...

    ReplyDelete
  9. perghhh...mcm potoshop plak..hehe...

    ReplyDelete
  10. ww0oow...kreatif nye..
    cantik ! :)

    ReplyDelete
  11. kreatif...
    smart gler r hand art painting ni..

    ReplyDelete
  12. wow..kreatidnye diaorang ni..huhu..mmg menjadila

    ReplyDelete
  13. asSalam Kapten kentang...mohon mencuri gambar2 yang menarik ini untuk saya share kat blog saya pula nanti boleh :)

    ReplyDelete
  14. awesome! smpi i share kt fb. hehehe. nice!

    ReplyDelete

Ruangan memekik

http://www.meebo.com/rooms