Pages

Hai guy... welcome welcome.. Thx alot sbb follow blog ni ye.. x pun BW kat blog ni k, komen k, petik2 ayat skit k.. hehehe.. tanpa kowunk, apa la nak jadi kat blog aku ni.. terharunye sob sob sob... one more, THX A LOT GUYZ, jangan lupa kalo dah blogwalking blog ni, tinggal2 la jejak kat bawah skali blog ni ye.. and one more, for guyz yg bawu2 je jejak kaki or tersilap masuk k, follow2 la.. ala, tak rugi pun... habis malas pun,klik aje.. hehehe :)
sy akan blogwalking ke blog anda secepat mungkin.. Support Us "the MaLaYsian Blogger"

Rakan2ku yg bek2 hati n pemurah 2 sila klik pada ads dibawah atau diatas atau dimana2 shj dlm blog ini ye... Terimas

Jan 22, 2011

Kini giliran budak sekolah di Malaysia yg terlampau....

Post sebelum ni, Kapten ada upload gmbr2 budak2 sekolah yg tgh **** di cyber cafe.. Tp tu yg berlaku di INDONESIA. Kini ntah camner bleh dapat gmbr2 panas bdak2 sekolah dari MALAYSIA. Ku sangkakan bgus pelajar2 Malaysia ni.. Aduh... Bg mak bapak budak2 sekolah ni mesti malu tahap gaban bila taw anak mereka yg ada dlm gmbr 2.. Aduh, dimanakah mereka letakkan akal fikiran mereka ni.. Dah terlampau sangap dah ka.. Ish, kalo bdan kapten ni tegap mcm Ben Ashaari 2, brani gak nak pelempang2 bdak BODOHHHH ni.. memalukan negara, memalukan bangsa.... Semalam Jumaat, kapten dengar khatib khutbah Jumaat tu cerita, waktu depa duk tgh baca yassin untuk Hari Keputraan Sultan Kedah, ada gak segilitir masayarakat duk wat parti maksiat... yg lebih memalukan ag, bangsa Melayu sendiri yg buat tu.. Khatib khutbah tu cabar mereka2 yg terlibat berdepan ngan dia sendiri.. Lantang sungguh Khatib tu cakap... tempat parti tersebut adalah di Pulau Langkawi.. Kapten bukan wat post ni untuk syok2 dan naik traffik owg dtg baca ini entry, tapi kapten ingin menyuarakan suaran kesedihan bangsa-bangsa kapten sendiri. Siapa ag nak merawat penyakit bangsa ni, kalo bukan bangsa kita sendiri...











49 comments:

  1. ish3...
    makin trok rmaja skg...

    ReplyDelete
  2. bila nafsu menguasai diri..
    inilah yang berlaku..
    bila malu telah hilang..

    ReplyDelete
  3. apa dah jadi ni.meraba..di tempat awam

    ReplyDelete
  4. Alahai....
    Malunya...
    Tapi yang buat aksi2 memalukan spt di atas tak tahu malu...

    ReplyDelete
  5. wah..rajin betul explore video 3gp. bagus3. pendedahan kepada yang prihatin dengan masalah remaja kini.

    recent post: Perempuan Tak Tahu Pasal Lelaki

    ReplyDelete
  6. wahhhhhhh.. nape macam tu... kalau yea pun, kahwin dulu.. halalkan apa yang patut...

    ReplyDelete
  7. mana nak letak muka mak bapak...keruntuhan akhlak yg amat teruk masa kini

    ReplyDelete
  8. gila batak projek bersepah...

    ReplyDelete
  9. dunia akhir zaman..manusia akhir zaman..maksiat makin berleluasa..

    ReplyDelete
  10. brutal gle budak2 zaman skunk..ape nak jadi lah kan

    kalau rajin jom join..
    http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/2011/01/bloglist-sandiwara-seorang-insan-syafiq.html

    ReplyDelete
  11. eee.. nauzubillah..
    ank2 skarang xtakut melawan.. kalo tegur dikatenya marah.. kalo tegur dikatenya menyebuk..
    kalo tegur dikatenye "kau pon bkn baek sgt".. "kau" itu adlh ibunya sendiri.. masyaALLAH...
    takut bl direnung keadaan skarang..

    ReplyDelete
  12. giler kentang ahh malu3 takde dahh .

    ReplyDelete
  13. otak budak2 generasi skrg dh senget kot..
    selesa sngt ke lepas gian camtu..

    ReplyDelete
  14. bdak x mtang cmtu laa
    sume bnde nk cube

    ReplyDelete
  15. huuurrmmm .
    mcm-mcm hal bdk2 ni .

    ReplyDelete
  16. isgtifar jer lah tgk dorang neh....
    bila dah tak ingat dosa pahala...ingat nafsu jer macam2 menda tak elok jadi...

    hrp2 dorang insaf

    ReplyDelete
  17. malu nk tgk....huhuhu apa nk jadi

    ReplyDelete
  18. bengong gler!!!!!buduh...nikah la dulu...xpon cari port yang best...erk!

    ReplyDelete
  19. ishhh..takut sgt...malu je nk tgk...

    ReplyDelete
  20. inilah anak bangsa melayu pada hari ini...penerapan Islam itu penting dlm kehidupan sebab tu disebut berkali2 dlm al-quran, tp masyarakat melayu hari ini tapi mengaku islam banyak menolak bila menyebut tentang islam dan inilah akibatnya

    ReplyDelete
  21. bertindak tanpa berfikir. akhirnya menyesal tak sudah.

    ReplyDelete
  22. teruknya bdk2 skarang ni...masalah yg smkin kronik..inilah jadinya jika beraja pada nfsu dan agama diketepikan..

    ReplyDelete
  23. aiyaaa...depa bt pe ni????!!!!! tepi jalan pon jd ke??WTF!!

    ReplyDelete
  24. bila tgk gejala2 x sihat ni,mumme risaukan anak2 mumme...mumme x sanggup kain putih yg mumme jaga elok2,terguris walaupun dgn mata pensel(mmg nonsense kan)...doakanlah remaja2,anak2 kita dilindungi dr pengaruh2 x sihat...

    ReplyDelete
  25. Kalau macam ini...salah siapa??

    ReplyDelete
  26. kecut perut tengok anak muda generasi sekaraNG DAN AKAN DATANG

    ReplyDelete
  27. uih3! ilang ilmu cacing belajar pagi tadi tgk menatang ni... heeeee....

    ReplyDelete
  28. apa nak jadi ngan dunia sekarang....mcm ni ker remaja yang bakal memimpin negara akan datang

    ReplyDelete
  29. Tu yg ditakutkan..sebab kita pun ada anak, tak tau la macamana akan datang....hanya boleh mendidik yang terbaik dan berdoa....

    ReplyDelete
  30. pergh~
    memalukan btol!
    buad sambil pakai uniform skola.. -,-"

    ReplyDelete
  31. malunya...knapa la yg terjadi ni semua ank2 melayu kita..sedey kan....

    ReplyDelete
  32. cetek agama,cetak ilmu,sekali cetek...bodoh bangang...smuaga dijauhkan..

    ReplyDelete
  33. astaghfirullahhalazim , buat perangai macam takde akal nak fikir . sedih betul tengok .

    ReplyDelete
  34. sedapnya depa beromen nooo.... haishhh...

    ReplyDelete
  35. adui la..=_=..nothing to komen..u all know what this is means..keruntuhan akhlak..da bila ISLAM hanya pada nama..jadilah orang yang beriman dan islam bukan lah hanya sekadar menjadi ISLAM sahaja..=_=

    HANYA ORANG GILA YANG BERFACEBOOK???

    ReplyDelete
  36. tu dia!!
    rosak anak muda skrg..
    heheeee

    ReplyDelete
  37. ish2...akhlak rsak rmaje skang..bwat mlu je..

    ReplyDelete
  38. astaga. teruknyee budak2 zaman lani =(

    ReplyDelete
  39. sedih tgk keruntuhan akhlak remaja islam...

    ReplyDelete
  40. bukan nk ckp kita ni baik la kn... tp kalau da mengandung nnti sape yg malu... (anak lua nikah).. pastu anak tu dibuang2.. nk salah kn mak bapak pon x leh.. semua ni nafsu.. bila da berdua tu mcm2 boleh jadi.. dunia akhir zaman... da semua jadi manusia jahilliah..

    ReplyDelete

Ruangan memekik

http://www.meebo.com/rooms