Pages

Hai guy... welcome welcome.. Thx alot sbb follow blog ni ye.. x pun BW kat blog ni k, komen k, petik2 ayat skit k.. hehehe.. tanpa kowunk, apa la nak jadi kat blog aku ni.. terharunye sob sob sob... one more, THX A LOT GUYZ, jangan lupa kalo dah blogwalking blog ni, tinggal2 la jejak kat bawah skali blog ni ye.. and one more, for guyz yg bawu2 je jejak kaki or tersilap masuk k, follow2 la.. ala, tak rugi pun... habis malas pun,klik aje.. hehehe :)
sy akan blogwalking ke blog anda secepat mungkin.. Support Us "the MaLaYsian Blogger"

Rakan2ku yg bek2 hati n pemurah 2 sila klik pada ads dibawah atau diatas atau dimana2 shj dlm blog ini ye... Terimas

Jan 14, 2011

Pemandangan seram di Laut Hitam












20 comments:

  1. weh...menakotkan...dats why aku takowt laut...

    ReplyDelete
  2. wah...agak dahsyat...
    tempat tu cam seram je

    ReplyDelete
  3. Pemandangan yang boleh mengINSAFkan kita.

    ReplyDelete
  4. dah macam dalam pirate of carribean lak.

    ReplyDelete
  5. wat beach surfing ni best ni.. hahah!!!

    ReplyDelete
  6. agaknya tsunami lbih kurang mcm ni kot..huhu insaf insaf....

    ReplyDelete
  7. segi tiga bermuda memang wujud ke?
    aku xpasti la..nk jgk tgk segi tiga tuh...:)
    carikan gmbr tu bl..hahahh

    ReplyDelete
  8. gambar cantik..tp menyeramkn..hohoho

    ReplyDelete
  9. best pic nie..tahniah...ada feel tgknyer..huhu

    ReplyDelete
  10. dahsyat tol..

    ReplyDelete
  11. btol ke ni segi tiga brmuda yang mkn org tu???

    ReplyDelete

Ruangan memekik

http://www.meebo.com/rooms