Pages

Hai guy... welcome welcome.. Thx alot sbb follow blog ni ye.. x pun BW kat blog ni k, komen k, petik2 ayat skit k.. hehehe.. tanpa kowunk, apa la nak jadi kat blog aku ni.. terharunye sob sob sob... one more, THX A LOT GUYZ, jangan lupa kalo dah blogwalking blog ni, tinggal2 la jejak kat bawah skali blog ni ye.. and one more, for guyz yg bawu2 je jejak kaki or tersilap masuk k, follow2 la.. ala, tak rugi pun... habis malas pun,klik aje.. hehehe :)
sy akan blogwalking ke blog anda secepat mungkin.. Support Us "the MaLaYsian Blogger"

Rakan2ku yg bek2 hati n pemurah 2 sila klik pada ads dibawah atau diatas atau dimana2 shj dlm blog ini ye... Terimas

Jan 20, 2011

Makin brutal budak sekolah zaman skunk

Kalo lihat dari foto ini, apa agak2 anda tentang pelajar ini sedang buat??? ngah blajar komputer ka? kalo nak jar pun x kan sampai duk atas riba kot... siap meraba2 ag. apa kejadah mereka2 ni.. bg yg ada anak2 yg sedang meningkat dewasa 2, awasilah gerak laku anak anda, dengan siapa mereka bergaul, ke mana mereka.. Jangan mereka ni teraniaya sebab foto2 panas mereka ni tersebar luas, bawu nak ingat Tuhan.. Bagi kapten, sama2 la kita jaga kita punya agama, tradisi kita, dan jangan terlampau terikut ikutkan budaya barat.. Ambil yg positif dahla...  Biar kita buka mata dan minda luas2.. Peace guy.. :) (Penink kepala kapten buka tabs blog banyak2, macam lagu2 kwa.. disatukan seakan2 lagu ape ntah.. hehehe BTW happy thaipusam for those Indian)

aksi panas pelajar2 sekolah




Oppss!!! anda nampak apa yg kapten nampak???


pencarian : goggle: remaja kini rosak akhlak..

52 comments:

  1. Astaghfirullah!aduh... sakit mate.. berapi2 mate saye tengok!! ade fire extinguisher tak kt sini??!! ;B

    ReplyDelete
  2. doggy style !!! apa daa..itulah bila seks merasuk jiwa buta sekeliling huhuuu

    ReplyDelete
  3. rasanya dah ada macam-macam. akal diorang panjang. Dalam kelas time rehat pun boleh jadi sekarang.

    recent post: Perempuan tak tahu pasal lelaki

    ReplyDelete
  4. budak2 zaman sekarang....haihhh~....
    hrp2 dorang insaf......

    ReplyDelete
  5. penah nampak ramai2 dok kat cc laki pompuan tgk porn . gilek !

    ReplyDelete
  6. gambar panas yg bikin panas..mo kena penampar jepun ni...heheh

    rasayner bukan made in malaysia ni...

    ReplyDelete
  7. yaaaaaaa Rabbi... kecik2 dah mcm ni, bsr2 kang tak tau lah ape jd

    ReplyDelete
  8. Ooo ni, kekadang memang ada ni. Tapi kalau tengok uniform pun bukan macam orang sini.

    ReplyDelete
  9. adussss risaunyaaa membesarkan anak2 di zaman skrg ni.....takut dgn pengaruh kawan2...internet dan sebagainyaa...

    ReplyDelete
  10. jangan risau, bukan orang malaysia.. orang indonesia ni.. stakat ni pelajar di Malaysia masih baik-baik ag.. peace..

    ReplyDelete
  11. kat mne la agaknye tuu
    marah aku melihatnye

    kat skolah ke kat umah?
    mne cikgu n mak ayah?
    mslh..mslh..

    ReplyDelete
  12. ya allah..
    inilah jika mmg xde didikan agama yg mantap dan kukuh...dunia akhir zaman..gejala sosial semakin meruncing..

    ReplyDelete
  13. kalau jd mcm ni..
    pasti orang akan ckp..
    anak sape lah ni..
    so ibu bapa..
    perhatikan gerak geri anak anda

    ReplyDelete
  14. moga2 yang terlibat itu mendapat petunjuk dari Tuhan

    ReplyDelete
  15. sgt teruk.. hmmm..dunia akhir zaman

    ReplyDelete
  16. fuhyoo..
    pelajar semakin berkembangg..
    huk³..nauzubillah

    ReplyDelete
  17. subhanallah...
    sipbekla cik ana takde adik pmpuan..
    kalo tak,mmg susah nak jage..
    mcm2 pengaruh zmn skg nih..

    recent post : |ikan unik|

    ReplyDelete
  18. xberani nk ckp pe2....harap2 bertaubat...

    ReplyDelete
  19. kadang2..
    di sekolah anak2 blajar untuk tidak jadi orang..
    siapa salah?

    ReplyDelete
  20. aish,,teruk2 dah...kena bagi didikan yang betol2 nie,,dak2 sekolah sekarang dah lagi adventure

    ReplyDelete
  21. ermmmmm....
    risau sbgi bkl pendidik ,
    yg mengajar mgkn ramai tp mendidik?
    ibubapa dan guru sila bg perhatian Owkey? :)

    ReplyDelete
  22. amboih...! aksi yang sempoi.. rosak2..
    apa la nak jadi budak2 sekarang

    ReplyDelete
  23. Dahsyatnya... remaja zaman sekarang

    ReplyDelete
  24. "Sambil belajar guna komputer riba, sambil belajar meraba"

    ReplyDelete
  25. uish, camne la dowg ley terpikir nak wat benda2 camni...cian mak bapak anta belajar tapi anak-anak wat benda2 camni plak...

    ReplyDelete
  26. yang tgk pakat dok mengucap..patut nye jgn clik lansung web ne huhuhu..layan jer laahh...hehehehe cabuuuuuuttt...

    ReplyDelete

Ruangan memekik

http://www.meebo.com/rooms