Pages

Hai guy... welcome welcome.. Thx alot sbb follow blog ni ye.. x pun BW kat blog ni k, komen k, petik2 ayat skit k.. hehehe.. tanpa kowunk, apa la nak jadi kat blog aku ni.. terharunye sob sob sob... one more, THX A LOT GUYZ, jangan lupa kalo dah blogwalking blog ni, tinggal2 la jejak kat bawah skali blog ni ye.. and one more, for guyz yg bawu2 je jejak kaki or tersilap masuk k, follow2 la.. ala, tak rugi pun... habis malas pun,klik aje.. hehehe :)
sy akan blogwalking ke blog anda secepat mungkin.. Support Us "the MaLaYsian Blogger"

Rakan2ku yg bek2 hati n pemurah 2 sila klik pada ads dibawah atau diatas atau dimana2 shj dlm blog ini ye... Terimas

Jan 9, 2011

Bila bdak perempuan bertudung & berbaju kurung xcited nak main futsal....

aduh, gawat... first time aku tengok video ni, nk gelak pun ada, nyampah pun ada... dah la pakai uniform skolah... ni mungkin sebab MALAYSIA menang ritu kot sampai effect kt bdak2 skolah hbis.. aduiiii... malas nak cakap banyak.. ape kata korang tonton sendri.. lepas 2 pakat2 komen na.. Nak support x futsal untuk girl2 kat malaysia ni... hehehe.. bg aku, support je la.. x support karang, pot pet pot pet plak.. so pape layan je la.. thx for member2 blogger yg sudi follow aku ye.. dun worry i'll follow u back... Pss (SHUE, miss u so much)





33 comments:

  1. pergghh...pkai kain pn ada ati nk memutsal...haha...

    ReplyDelete
  2. err...hahaa.
    xkene care tuh.
    tp futsal mmg best. ^______^

    ReplyDelete
  3. eerrmmm tu ter bebudaki la ni..dalamkelas pun jadik....

    ReplyDelete
  4. erm aku rasa ok jerp...
    ahahah...

    ReplyDelete
  5. Ha3.. Seb baik x pakai kain batik..wakakaka

    ReplyDelete
  6. sy suka men futsal..
    tp kt padang futsal laa.. hehehe

    ReplyDelete
  7. tk hilangkan tekanan exam..jom men futsal dlu.kihkih...

    ReplyDelete
  8. aiyak..hehe..pakai la bju sukan dulu ke..hehe

    ReplyDelete
  9. main saje2 je tuh..hilangkan bosan..HAHA!

    ReplyDelete
  10. ahahahaha~ entah tak tau nak cakap pe...bosan2 dalam kelas kut diowang ni..hihihi :P
    salam blogger :)

    ReplyDelete
  11. terkoyak kain karang.. kot ya pun pakai la baju yang sesuai..

    ReplyDelete
  12. fuyoo. pakai skirt men futsal ! semangat futsal ! heheheh :D

    ReplyDelete
  13. singgahbalas..dan klik2 juga ya..

    ReplyDelete
  14. asalkn dia org bahagia...bkn kacau org lain pun....haha

    ReplyDelete
  15. demam menang bola aritu tak abis lagi kot bebudak ni..

    ReplyDelete
  16. hah dulu aku tempeleng dengan pengetua sebab main takraw dalam kelas. tersalah sepak tup tup bola jatuh depan dia... adui.....

    ReplyDelete
  17. papun kenangan masa skolah dulu mesti ada sweet and sour kan.. mesti korang teringat balik zaman persekolahan yg ala 'naughty naughty' dulu

    ReplyDelete
  18. hahhahaa teringat zaman mas skolah dulu.. selalu buat kot ! hahhaa...

    ReplyDelete
  19. giler ganas... dasyat dak2 pompuan skang

    ReplyDelete
  20. ish2...dgn rudung berkedut 1000,serabai..ish2..
    mak bapak anta skolah bkn utk main 'ftsal' dlm kelas..ish bebudak leni..

    ReplyDelete
  21. nak main futsal boleh dek non oi..
    tp kenalah dengan pakaian yg betul and tempat yg betul..
    aku pun main futsal jugak..penyerang lg..
    ahhaha, ceit..

    ReplyDelete

Ruangan memekik

http://www.meebo.com/rooms