Pages

Hai guy... welcome welcome.. Thx alot sbb follow blog ni ye.. x pun BW kat blog ni k, komen k, petik2 ayat skit k.. hehehe.. tanpa kowunk, apa la nak jadi kat blog aku ni.. terharunye sob sob sob... one more, THX A LOT GUYZ, jangan lupa kalo dah blogwalking blog ni, tinggal2 la jejak kat bawah skali blog ni ye.. and one more, for guyz yg bawu2 je jejak kaki or tersilap masuk k, follow2 la.. ala, tak rugi pun... habis malas pun,klik aje.. hehehe :)
sy akan blogwalking ke blog anda secepat mungkin.. Support Us "the MaLaYsian Blogger"

Rakan2ku yg bek2 hati n pemurah 2 sila klik pada ads dibawah atau diatas atau dimana2 shj dlm blog ini ye... Terimas

Jan 17, 2011

Kilang Server Facebook

Mungkin ada yg tahu, mungkin ada yg tidak tahu bagaimana isi-isi data facebook anda disimpan.. Best ni kalo dapat hack facebook orang lain kat sini.. Mesti macam2 ada.... hahahahaha


ish, mana satu facebook kapten ni ha,, adui celaru betui. ..



mak aih, banyaknya kabel




pencarian : google search; facebook factory

34 comments:

  1. mak ai...gila canggih...mcm kat umh aku...hee

    ReplyDelete
  2. dah macam tempat alien beranak dah tengoknya....

    ReplyDelete
  3. wow...macam2 data owg bole dapat an

    ReplyDelete
  4. pernah tengok alat2 tue kat cerita iron legacy tue..leh hack n amek data komptr org lain kt situ...

    ReplyDelete
  5. mahal niiii.. hehe...
    bilik ni mesti sejuk gilerrrrr...

    ReplyDelete
  6. byk sync 2...1 down, ade backup byk lg 2...waa...

    ReplyDelete
  7. haha..memang patut pun server dia banyak.. banyak kot user FB sekarang..Nasib baik abang-abang asli tak semua ada account FB.

    recent post: Freelancer Sumber Pendapatan

    ReplyDelete
  8. wah..
    hebat dan sangat luas..
    klau tbakar cmne ye..

    ReplyDelete
  9. weyh apsal kau tinggalkan kat shout box aku
    fsal time kau jln2 then jumpe owner blog ha???~~!!

    ReplyDelete
  10. hahaha.. rilek la zetchi... dun gado2 la..

    ReplyDelete
  11. seketul server tu pun dah mahal, ni plak berketul2 server.

    Latest Entry: Kertas Jawapan Kosong ?

    ReplyDelete
  12. blogwalking...
    adeih sebut psal FB kan...
    dulu misz ada FB but skrg dah tak der...
    coz mcm2 jadi sebab FB....
    huhuhuhu
    sedih nyer

    ReplyDelete
  13. seb bek fb bukan aku punye
    kalo x, aku dah mati migraine skang ni
    LOL

    ReplyDelete
  14. patutla si mark tu sakit otak..hahaha

    recent post : |maksud tersirat pelekat P|

    ReplyDelete
  15. perghh.. subhanallah...
    mcm ni ke facebook nak tutup?? haha

    ReplyDelete

Ruangan memekik

http://www.meebo.com/rooms