Pages

Hai guy... welcome welcome.. Thx alot sbb follow blog ni ye.. x pun BW kat blog ni k, komen k, petik2 ayat skit k.. hehehe.. tanpa kowunk, apa la nak jadi kat blog aku ni.. terharunye sob sob sob... one more, THX A LOT GUYZ, jangan lupa kalo dah blogwalking blog ni, tinggal2 la jejak kat bawah skali blog ni ye.. and one more, for guyz yg bawu2 je jejak kaki or tersilap masuk k, follow2 la.. ala, tak rugi pun... habis malas pun,klik aje.. hehehe :)
sy akan blogwalking ke blog anda secepat mungkin.. Support Us "the MaLaYsian Blogger"

Rakan2ku yg bek2 hati n pemurah 2 sila klik pada ads dibawah atau diatas atau dimana2 shj dlm blog ini ye... Terimas

Dec 29, 2010

PANAS!!! ADAKAH KAMU DARA???

ADAKAH KAMU DARA???

ADAKAH KAMU "DARE" (apentah mksd dlm BM...BERANI kotttt)???

pilih yg mana satu maw jawab.... jum pakat2 komen.....
 hahaha

33 comments:

  1. err.. pakcik belom pernah jadi anak dare lagi.. muahaha.. pakcik masa muda2 dulu anak teruna ler.. tapi skrg tak dah.. dah hilang teruna.. muahaha..

    ReplyDelete
  2. opsss.... hahaha... bleh citerkan cmner bleh hilang... apa yg aku mepek ni.. Just kiddink pakcik...

    ReplyDelete
  3. hehehe... ade ke yg berani ngaku dah tak dare lagik....
    sume orang ade kisah tersendiri kan... tp tak semua berani mahu menceritekan....

    yg penting perbaiki diri agar menjadi lebih baik dr semlm , ok zassss!

    ReplyDelete
  4. hehehehehe..
    entah la..
    x tahu nk ckp..
    hehehehehehe..

    ReplyDelete
  5. oooohhhh....nama saya dara binti dotdot....hehehe

    ReplyDelete
  6. hahahhah....
    dara terbahagi dua lelaki dara atau pompuan dara..hehehe

    ReplyDelete
  7. sory la...cik dara pegi tmn pak cik die menoreh getah...len kali la yerk....keh3...

    ReplyDelete
  8. Erk.. Cemana ye rasa jdi dara, Jai xde dara...wakakakaka

    ReplyDelete
  9. Saya anak dara yang dare !!! hahahaha

    ReplyDelete
  10. err panasss ! Ofcourse la dare , and saya anak dara . muehehehe :)

    ReplyDelete
  11. maigosh..haha..anak dare yg masih dara lg..dara maksudnya perempuan dan um..dara la..hoho!

    ReplyDelete
  12. mencari kelapa dara di hutan dara...uhuhuk..

    ReplyDelete
  13. jap aku tgk dulu.. errrmmm... kompius laa.. hahah

    ReplyDelete
  14. darakah~~
    agagagaga

    semoga masih wanita semua dapat pertahankan mahkota masing2..

    lalallala~~

    ReplyDelete
  15. aku dare mengaku yang aku takde dara..

    ReplyDelete

Ruangan memekik

http://www.meebo.com/rooms